w Toruniu cena stoi w miejscu :wink:
Przyciemnianie Szyb ->Śląsk
Zwiń
X
-
Przyciemnianie Szyb ->Śląsk
Witam,
Przymierzam się do przyciemniania szybek I tu pojawia się pytanie: Gdzie ?
Ogólnie orientowałem się na stronie www.przyciemnianie.com.pl ( ta sama firma co www.przyciemnianie.pl ), dodatkowo pytałem o opinie kolegi MisiekWAW który u nich przyciemniał i mówi że ok, jest zadowolony... Tylko on robił to w Warszawie a do mnie wpadnie oddział z Katowic, więc całkiem inni ludzie także rozważam jakieś inne zakłady jeśli ktoś mi cos poleci
Myślę że temat przyda się nie tylko mnie więc bez krempacji piszcie swoje opinie
Z góry dzięki :szeroki_usmiech
-
-
Witajcie.
Też się podczepię pod wątek, bo i mnie naszła ochota na przyciemnienie szkodnika.
500 zł to niezła oferta tylko, żeby było fachowo zrobione i służyło na lata.
Poproszę na priv adres w Rudzie od Arti_r1 czy w Radzionkowie od andriu21tg.
Wiece coś o oklejani słupków, lepiej zlecić czy samemu bawić się w wycinanki/oklejanki?
Arti_r1 podał że przyciemnianie szybek jest w okolicach Hallera/Dworska w Rudzie.
Komentarz
-
-
bzyq_74, no tak myślałem że wątek się przyda Tobie
Co do słupków to jest bieda w O2 :x kupiłem nawet okleinę ale:
1. Bardzo ciężko (praktycznie w ogóle) wepchnąć folie pod uszczelkę z szyby
2. Ciężko będzie poprowadzić dolne odcięcie tak aby to ładnie wyglądało
W O1 jest o wieeeeeeeeele łatwiej :evil:
Ja decyduje się na panele na słupki z miloteca tylko tak patrzę na stronę agCAR i miesiąc temu chyba kosztowała jakieś 70 zł mniej :cry: (tak mi się przynajmniej wydaje). Więc jeszcze się wstrzymuje.. najpierw szybki 8)
Foto orientacyjne jak te panele wyglądają:
I na aucie:
P.S. ta biała jest sweeeeeeeet :P
Komentarz
-
-
Ceny słupków na agCAR http://www.agcar.cz/pl/boczne-czci-24.html troche porażają, tym bardziej że dla combika na tył dochodzi kpl.
Miguello, pozostanę na razie przy przyciemnieniu szybek, wybiorę się do nich w tygodniu i może na promocję do końca lutego się załapię :szeroki_usmiech.
Biała Octa na fotce - super (szybki i fele pięknie współgrają)
Komentarz
-
-
tylko ze słupki w o2 sa wulkanizowane a nie jak w o 1 wkładane wiec dobry fachman ktory sie zna nie rozbierze ci słupków bo nie zaryzykuje późniejszego szumienia w kabinie... ja moje mam narazie rok i jest git majonez..ale powiem wam jedno ze przyciemnienie oprócz estetyki daje jeszcze cos .. po 1 masz chlodniej w aucie do 10C latem... i jak zostawię sweter na tylnym siedzeniu wiem ze nic nie widac i nikt mi nie wybije szyby...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu21tgtylko ze słupki w o2 sa wulkanizowane a nie jak w o 1 wkładane wiec dobry fachman ktory sie zna nie rozbierze ci słupków bo nie zaryzykuje późniejszego szumienia w kabinie...
Komentarz
-
-
Witacie.
Zajrzałem przed chwilą do warszatu http://www.auto-sonar.com
i gościu zaproponował 370 zł za oklejenie mojej Octy (czas trwania 7-8h). Za OII przed FL i O1 jest jeszcze taniej (4-6h). Cena jest za Combika, za liftbeka pewnie jeszcze taniej.
Komentarz
-
-
dokładnie... 18 marca o 8 rano zostawiam autko a odbiór tak po 4-6h... Na przyciemnianie.com.pl 500 zł i wpadają do mojego garażu mi to robić ale jakoś mi się to nie widzi :roll: dajmy na to że zapomną czegoś i bedą improwizować, co może odbić się na jakości usługi, po drugie będą się pieruńsko spieszyć bo będe nad nimi stał bo nie zostawię ich z otwartym garażem :roll: ...Można przyjechać do Bielska do zakładu, ale to Bielsko a w auto-sonarze całe autko za 430 zł i myślę że wszystko tak samo profi będzie zrobione
Zapraszam na odbiór panowie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz